View Single Post
Eski 14-06-2016, 19:38   #186
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Bu gün enteresan bir gün yaşadım. Pazartesi günü Manyas'a Aras Kargo geliyor, ben de kargolarımı hazırlayıp onların belirttiği yere teslim ediyorum oradan alıyorlar.

Pazartesi gilan'a iletilecek bir kargom vardı Ankara'ya teslim edilecekti, Aras'ı aradım ve söyledim tamam dediler.
Salı günü yanı bugün Gönen'in pazarı vardı, Oğuz'la son anda karar verip Gönen'e gittik bu arada üç arkadaşımıza söz verdiğim atlas çeliklerini de kargoya veririm diye hazırladım.
Bir arkadaşımız Yurtiçi ile istedi oradan gönderdim TL.13.- dediler (İzmir'e) diğer bir arkadaşımıza Aras ile gönderdim (Eskişehir) TL.11.- dediler, Balıkesir'deki arkadaşımız MNG ile istedi oraya gittim o da TL.28.- dediğinde şaşırdım. 3 koli de aynı ebatta aynı şekil kutulardı (sevgili Zafer İnandıklı'dan almıştım)

MNG kargo'ya elimdeki makbuzları gösterdim " bu nasıl bir fiyat, içinde iki üç dal bitki var, kutu boyları aynı, ağırlıkları hemen hemen hiç yok gibi, sigorta talebim de yok, bu kadar ücret çok fazla" diyerek kargoyu geri aldım ve onu da ARAS'dan postaladım.

Eve geldiğimde gilan'ın ailesinden aldığım telefonda kargonun ellerine geçmediğini öğrendim, hemen Arası aradım, koliyi almayı unutmuşlar.
Tabii verdim veriştirdim, almadıklarını bilseydim bu gün Gönen'e giderken kendim götürür teslim ederdim.
Yolcular cumartesi günü gidecekler, acilen yarın kargoyu teslim etmem gerekecek, ya bana tekrar bir Gönen yolu gözüktü veya Gönen'e giden bir minibüse verip, Arasın almasını temin edeceğim.

Bu adamsendecilik, düzensizlik her işimizde var.....

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön