View Single Post
Eski 14-06-2016, 08:04   #8
pria
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,526
Kuzu ayaklarından çıkan etimsi-kıkırdaklı kısımları ince ince doğramamın nedeni, ikinci pişirimde bunların da eriyerek çorba suyuna karışmasıdır..Hani, o kıkırdaklı kısımları çiğnemekten hoşlanmıyacak insanlar için iyi bir çözüm oluyor bu..

Ayakların taze olması nahoş kokuların önlenmesinin tek çaresi..Ben ayakların taze olduğunu, ayaktaki toynağın kırmızı olmasıyla anlıyorum..Rengi hafif karardıysa taze değildir.
Ayaklar taze olunca çorba mis gibi oluyor, rahatsız edici bir koku falan asla olmuyor..

pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön