View Single Post
Eski 12-06-2016, 18:45   #100
celalim01
Ağaç Dostu
 
celalim01's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-09-2013
Şehir: adana-kozan
Mesajlar: 2,212
Merhaba ,evet haklısınız iletişim kuramadık. Elimde telefon bilgisi olmadığından telefon açma şansım olmadı. Gelememe durumum önceden belirli olmaması nedeniyle geleceğim diye düşünmüş ve dolayısıyla sizlerle iletişime geçmemiştim. Şimdi listeye bakınca gelmeyen çok olmuş. Yoğun bir misafir trafiğim olduğu nedeniyle gelme şansım olmadı. Şöyle diyeyim cuma günü 16 kişi ,dün 15 kişi bugün ise 17 civarında misafirim var.

Misafirlerim yabancı değil, yabancı olmasa da şartlar bazen beklediğimiz durumun dışında gerçekleşiyor.Foruma da giremedim. Zamanım olmadı desem yeridir. Bu nedenle sizlere haber iletemedim. Tabi yinede sizlere hak veriyorum. Çok az sayıda katılımın olması sizler açısından beklenilen durumun dışında olmuş.

En çok da gelememem değil o güzel paylaşımları hazırlayan bizlere vermek adına emek veren arkadaşların emeklerini değerlendirip ,fidelerden alamadığımıza üzüldüm.

Artık varsa cezamız boynumuzu eğer cezamızı çekeriz. Önceden ulaşabilseydim. Daha memnun verici olurdu ,olmadı. Elimde sizlere ulaşma adına yeterli bilgi olmaması ulaşmamı engelledi. Katılan ,emek veren ,bizlerin katılamamasına üzülen(aslında bizlerle tanışamadıkları için daha üzgünler ,anlayabiliyorum. Benimde çok istediğim ,tanışamadığım dostlar vardı orada.Bazı arkadaşları daha önceki toplantıda tanımıştım.)

Uygun bir zamanda Mersine mutlaka geleceğim. Toplantı olmasa bile gelip ,dostların başını ağrıtacağım.Zaman konusunda kesinlik olmamakla birlikte. Sizlerle mutlaka tanışmaya geleceğim. Gelecek toplantıya değil çok uzun olmayan bir zamanda.

celalim01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön