View Single Post
Eski 12-06-2016, 17:38   #99
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
[QUOTE=Adalet Yağcı;1467895]
Üzgünüm..
Adını listeye yazan, telefonla, mesajla, ya da bu başlıktan paylaşarak, hiç bir şekilde mazeret belirtmeden toplantıya gelmeyen arkadaşlarımıza kırgınım

Sevgili Adalet Yağcı, toplantıda olursunuz ümidi ile yaptığımız telefon görüşmesinde " Katılım az oldu ve toplantımız bitti, eve dönüyoruz" dediğinde de sesin üzgün geliyordu.

Sen isteyerek üzerine aldığın vazifeyi çok da iyi başardın, hiç üzülme.
Toplantı fikrini ortaya koyduğundan beri içinden gelecek çalıştığını biliyor ve teşekkür ediyorum.

Geliyorum diye listeye adını ekleyip de hiç mazeret bildirmeyerek gelmeyen veya gelemeyen arkadaşların bu davranışlarına ben de kızıyorum.

Kimseyi mecbur etmiyoruz, gelsinler tanışalım, güzel paylaşımlarımız olsun, beraberce hoş vakit geçirelim düşüncesi ile tertipliyoruz bu toplantıları.

Mekanı bulmak, hazırlanmak gelenleri nasıl mutlu ederiz düşüncesi ile günlerce uğraşmak hiç yorucu olmuyor da geleceğim deyip de gelmeyenlerin davranışları üzüyor insanı ama ne yapalım maalesef böyle davranan üyelerimiz var.

Toplantıda dağıtırım diye onca emekle hazırladığınız fidelerinizi görünce daha da üzüldüm.

Toplantıya katılan, güzel fideler hazırlayan arkadaşlarımıza ve sana etkinliğinde yardımcı olan sayın cengizildas Bey'e, Leventali Bey'e özellikle teşekkür ederim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön