Bahçemizin giriş tarafı; dikkat ederseniz tüm yabani otlar eşim tarafından bertaraf edildi. Otları ağaçların altına malç niyetine koyalım dediysem de dinletemedim, görüntüyü bozuyormuş onlar...
Girişte geçen seneden pek fark yok. Resmin sol tarafında büyük ortancalar, hemen önünde geçen sene kendi yetiştirdiğim küçük ortancalar (kırmızı yıldızlar) ve geçen seneden farklı en önde minik ayçiçekleri (yeşil oklar). Karşı taraflarında sedumların aralarında ve ön taraflarında yol boyu büyüyecek olan boylu süs ayçiçekleri (sarı oklar). Çiçek hattını belirlemesi için kilit taşlardan geçen sene yapmaya başladığım yolun kalan kısmını geçen hafta tamamladım. (mavi ok)
Bahçenin komşuya bakan yan tarafında yine sağlı sollu yürüme yolunun etrafında dahlialar (kırmızı daireler) Bu tarafta dahliaları belirlemesi için plastik çit aldım, hoşumuza giderse komple onunlar çevirmeyi düşünüyorum.
Bahçenin diğer yan tarafı, geçen seneki gibi dahlialar ve tam karşılarında evin yanında kadifeler olacak...
Bahçenin arka tarafına ise dahlia doldurduk iki sıra, buralarda geçen sene bodrum papatyaları ve gazanialar vardı. Menekşeler yine ileri tarafta bahçenin zahmetsiz vazgeçilmezleri...