View Single Post
Eski 23-08-2007, 14:10   #88
Ali H. ALI
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-06-2006
Hepinize iyi gunler.
Bu ayin 3. sali toplantisini gectigimiz sali gunu yaptik. Hasta olan bir iki uye disinda, hemen, hemen tum uyeler toplantida idi.
Acik ve demokratik bir secimle, yeni yonetim kurulu secildi ve alkislarla yeni yonetim tum sorumlulukleri devraldi bir yil boyunca bonsai kulubunu yeni secilen arkadaslarimiz yonetecek.

"Waverley garden club, Bonsai group" 35. kurulus yildonumu, evlerden getirilen yiyeceklerle secim sonrasi kutlandi. Caylar kahveler icildi tatlilar ve Parmaklarla yenilen bircok yiyecek paylasildi. Bonsai sohbetleri yapildi.

8 haftalik bir Antartika gezisinden donen bir uyemiz gezi sirasinda cektigi fotograflari komputerden bir projektore ve perdeye aktarip, bizlerle paylasti.
Penguinler, fok baliklari, kilemetrelerce buyuklukteki buz parcalari ve buz parcalarinin renkleri cok ilgincti. Kimileri icin tatil yapilacak cok daha guzel yerler oldugu dusunulebilir ama inanin resimlerde bile olsa o buzlar, beyazliklar arasida dolasmak penguinlerle olmak guzeldi(ustelik -15 -20 derecelerdeki sogugu hissetmeden).

Buralarda havalar isinmaya basladi, Erik, Badem, kiraz agaclari cicekleniyor. Bir uyemizin getirdigi bir kiraz agacinin fotografini sizlerle paylasiyorum.

Gelecek ayin 3. sali aksamina kadar hosca kaliniz.

sali aksami top. agus. 002.jpg
Cicege durmus kiraz agaci

sali aksami top. agus. 006.jpg
Kulubun 35. kurulusunu kutlarken

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön