View Single Post
Eski 21-03-2016, 15:45   #12
yarenimex
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 27-03-2010
Şehir: Denizli
Mesajlar: 686
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ekinnaz Mesajı Göster
Cumartesi günü kargoyu göndermek için Darıca PTT'ye gittim. Kapalıydı. Gebze'dekine gittim. Saat 13.30'du. Alım yapmadıklarını söylediler. Diğer kargolarla gönderelim derken onlar da almadılar. Fidanlar kaldı elimde. Bakımını yapıp öyle bıraktım.
Bugün tekrar yakındaki PTT kargoya gittim. 4-5 kişi sıradaydı. Bekledim. Bana sıra geldiğinde görevli memur zarf içindeki fidanları görünce korktu herhalde. Bunları alamam, yoğunluk var. 1-2 tane olsa neyse." dedi. "O zaman 1-2'sini alın." dedim. Onu da yapmayıp merkeze götürmemi söyledi. Ben de şikayet edeceğimi söyleyip çıktım. Memurun lakayt tavrına çok öfkelendim.
Eve gelip çağrı merkezinden şikayette bulundum.
Kargo gönderimi de yarına kaldı. Kusura bakmayın arkadaşlar. Hala sakinleşmeye çalışıyorum.
Sıkmayın canınızı sayın Ekinnaz. PTT Kargo sorun çıkarmak için bahane arıyor zaten. Daha önce benim de başıma gelmişti benzeri. Alıcı ödemeli kargo almadıklarını söylediler. Ben de bana getirdiğiniz alıcı ödemeli kargoları nasıl aldı PTT diye üsteledim. Müdüre gideceğimi söyledim. O arada müdür olayın üstüne geldi. Yapın işlemi talimatı verdi ve aldılar. Ama dediğiniz gibi sıra beklemesi münakaşası derken nerdeyse bir saat uğraştım. Ama özel kargoların almamaları gerçekten ilginç. Okuyoruz haberlerde uyuşturucu bile taşıyorlar bitkiye hayır demeleri kadar saçma bir şey olamaz yani. Sorun değil biraz geç olması. Fidelerden inşallah iyi haberler verdiğimizde mutlu olacağınıza eminim..Sağlıcakla...

yarenimex Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön