View Single Post
Eski 05-03-2016, 22:49   #11
gencaslann
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 20-02-2016
Şehir: Muğla
Mesajlar: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi boguz Mesajı Göster
sn.gencaslan, benimde ilk fidanlarım birer santim çapında ardıçlar şimşirlerdi, ama okuduklarımdan sonra geçen ay hepsini bahçeye ektim Sizin ağaçlarınız için de ince diye yorumlar yapılabilir, ama bu normal zaten hevesinizi yitirmeyin, size tecrübe olacak hepsi.

Çok hevesim kırıldı ama çabuk vazgeçen biri değilim. Keşke internetten almasaymışım seçerek alsam okumuştum kalın olmaları gerektiğini. Ancak buradaki fidanlıklarda internetteki kadar çeşit yok. Ben de 5-6 yıl sonra olsun benim istediğim olsun diye düşündüm. Buradan fidan almaya devam edeceğim ama artık seçerek almak istiyorum.

Size de teşekkür ederim ayrıca. Bu konuda bilgili olmanız kadar anlayışlı da olmanız gerektiğini düşünüyorum hatta bazen sadece anlayış gerek. Sn. Reguler gerçekten yazdıklarınız doğru şeyler de olsa yazdığınız mesajlar sonrası büyük bir suçluluk hissine kapıldım ne yaptım ben birden adam öldürmüşüm gibi bir tepki verdiniz . Bir daha elimi sürmem diyesim geldi. Ama merak ediyorum siz de bu hobiye ilgi duymaya başladığınız ilk zamanlar böyle yanlışlar yapmamış mıydınız?

Neyse. Bu bana sizin de dediğiniz gibi ders olacak.


Sent from my iPhone using Tapatalk

gencaslann Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön