View Single Post
Eski 19-08-2007, 23:48   #57
Todor
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 30-07-2006
Şehir: Yalova
Mesajlar: 6,884
Sayın Ephesos, objektif değil, tam aksine subjektifim. Evet, ben kendim çeşitli türlerde bambu üretmeye çalışıyorum. Bu işten belki para kazanırım, belki para kazanamam. Gönlüm isterki benim ürettiğim bambu fidanları, ülkemizin dört bir yanında satılsın. Fakat öncelikli hedefim doğayı korumaktır. Her zaman doğadan yana olacağım. Eğer dolaylıda olsa doğaya zarar verme ihtimalim varsa, girişimlerim geri dönmesi mümkün olmayan zararlara yol açacaksa bunca zamanki emeğimin boşa gitmesi umurumda bile değil. Bazı arkadaşlarımız tarafından bu çabalarım potansiyel rakipleri egale etmeye yönelik girişimler olarak değerlendirilse de gene umurumda değil. Öncelikli olarak her zaman doğa.

Ben moso ürettiğimi saklamadım, tecrübelerimi paylaştım. Kimsenin üretmemesini istesem, zaten tecrübelerimi paylaşmazdım. Aklıma takılan hususları tartışmaya açmak sanırım herkes kadar, benimde hakkım.

Sayın Faruk Bey'in birikimlerinden öğrenebileceğim çok şey vardı, ama kısmet değilmiş. Güzel başlamıştık, güzel devam edebilseydik keşke.

Not: Faruk Bey'in isteği üzerine başlıklarda yapılan düzelemeler, kendisinin bundan böyle aramızda olmayacağını belirtmesi ile en kısa zamanda, tarafımdan yeniden düzenlenecektir. İleriki bir zamanda ihtiyaç duyulması veya gerekli görülmesi halinde yeni bir düzenlemeye gidebiliriz.

Todor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön