View Single Post
Eski 15-02-2016, 08:42   #20
kerkenez
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 17-04-2014
Şehir: İstanbul, Tekirdağ
Mesajlar: 598
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tarku Mesajı Göster
O yazar acaba bu firmaya ortak mıymış? Viyolden çıkarırken zarar gören kökler bu şekilde zarar görmeyecek mi? Küplerin arasında 1-2 mm mesafe ya var ya yok. Köklerin bir küpten diğerine uzanmasını engelleyen ne var? Kökler karışırsa dikerken kökleri kopartmak zorunda kalacaksınız.
Zannetmiyorum adam Amerikan vatandaşı, özellikle organik tarım daha yaygın ve daha iyi yapıldığı için Avrupayı bayağı bir dolaşmış. Bir çok güzel önerisi var kendin yap şeklinde de fikirler veriyor. O da zaten köklerin birbirine geçebileceğini dolayısıyla vakitlice toprağa ekilmesini öneriyor. Her şeyi olumsuza yormanın anlamı yok içinize sinmezse alıp kullanmazsınız.

Karton bardağı bende evvelki yıl kullandım, danaburnu onu bile delip geçti benim bahçedikiler biraz vahşi, ayrıca karton hemen eriyip gitmiyor.

Fiyat içinde 5 cm çaplılar 15 - 20 pound civarı dolayısıyla çok meraklısı için alınamıyacak bir şey değil. Bahçeye her yıl kattığımız maddelere ödediğimiz para bunun misli.

Çok merak eden için kitapta şu: The New Organic Grower: A Master's Manual of Tools and Techniques for the Home and Market Gardener, 2nd Edition (A Gardener's Supply Book): Eliot Coleman, Sheri Amsel, Molly Cook Field: 9780930031756: Amazon.com: Books

kerkenez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön