View Single Post
Eski 19-08-2007, 14:27   #85
Ali H. ALI
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Tasdelenmurat iyi pazarlar.
Bonsai yaptigin agaclardan ayrilmana nasil uzuldugunu anliyabiliyorum, ama senin de dusundugun gibi o agaci vermekle Turkiyede bir bonsai sevdalisi daha aramiza katmis oldun bu yuzden uzuntunun yerini sevinc almali.

Ogretmenlik yapacagin yeni okulda da mutlaka talebe ve diger ogretmenlere de bonsainin ne oldugunu nasil yapildigini anlatmiya calisacaksin ve kim bilir belki, Izmir ve Istanbuldaki gibi oralarda da bir atolye calismasi duzenlersiniz.

Zeytin agaclarinin bol oldugu bir yerde olmaniz ne guzel. Zeytin agaclari uzerinde yapacaginiz calismalari mutlaka buralarda paylasiniz. Gordugunuz zeytin agaclarina iyice bakiniz onlar size nasil bir tarz uygulaycaginizi soyliyecektir. En guzel zeytin agaclari bonsailerini yapmanizi dilerim.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön