View Single Post
Eski 05-02-2016, 00:08   #40
sinbas
Ağaç Dostu
 
sinbas's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2012
Şehir: BURDUR
Mesajlar: 1,291
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi musk Mesajı Göster
söyle bi karsılatırmalara baktım.
Öncelikle size şunu söyliyeyim. Çok pixel demek, çok iyi resim demek asla değil. Bu işte lensin , kullanılan çipin, resim işlemcisinin, fotoğraf softwareinin çok onemli işlevleri var.
Androidden bence korkmanıza hiç gerek yok. Android sistemde her türlü programı (ücretli) bu işleri biraz incelerseniz ücretsiz olarak rahatlıkla kullanma şansınız var.
Sony xperia 0.4 " daha büyük ama diğerinden çok daha ağır. kullanmadım bilgim yok.
Ek hafıza meselesine gelince 32 GBı telde kolay kolay dolduramazsınız. Diyelim doldurdunuz. Alırsınız bir usb mini flash disk takarsınız resim ve videolarınızı oraya yedeklersiniz. Evet taşımak külfet diyebilirsiniz. Ama 1.5 cm boyu olan flash diskler var artık.

Ben yine size, gidin düsündüğünüz telleri kullanıp fotoğraf çekerek gözünüzle sonuçları görün derim.
Fotoğraflar çok güzel ve daha farklı düşünmeme neden oldunuz teşekkürler...

Televizyon ve Bluray oynatıcımız 4K olunca; Sony Xperia Z5 Premium'un 4K video ve Fotoğraf çekmesi daha cazip gibi duruyor.

Pikniğe veya hafta sonu gezisine çıktığımda en az 500-600 poz arası ot çöp ne bulursam resim çekiyorum. en az 8-10 gb de müziğim oluyor bunlara bir de günün anısına video eklersek 32 GB yetmez gibi görünüyor.

Zaten bu başlığı açmamın sebebi de sizin gibi değerli ve tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak belli bir karara varmaktı.

Şu anda bahsettiğimiz Telefonlar henüz yeniler ve fiyatları çok afaki, araştırmalar sürerken fiyatları da belli bir seviyeye inmiş olur.

Bu arada bu konu altında da çok değerli bilgi ve dökümanlar ekledikçe, benim gibi telefon almak isteyenlere hazır arşiv oluşturmuş oluyoruz.

Fotoğraflarınız ve vermiş olduğunuz bilgiler için Tekrar teşekkürler..

Sevgi ve saygılar..

NOT: @POSTA adresimi özelden gönderdim.


Düzenleyen sinbas : 05-02-2016 saat 08:08
sinbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön