View Single Post
Eski 03-02-2016, 22:21   #4
Mücevher Çalısı
Ağaç Dostu
 
Mücevher Çalısı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-04-2015
Şehir: Antalya
Mesajlar: 2,194
Karnabaharın ocakta kızartması da güzel oluyor ama çok yağ çektiği için biraz ağır oluyor. Bu formülle, hem patates kullandığımız hem de yağını istediğiniz miktarda ayarlayabildiğimiz için hafif bir yemek oluyor...

Ben bu akşam sarımsaksız yoğurt ile yedim, isteyen sarımsak da kullanabilir. İlk yapan kişi kaşarla yapmış diye biz damak tadımızdan vaz mı geçeceğiz

Yapan ve yapacak olan herkese afiyet olsun

Mücevher Çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön