View Single Post
Eski 28-01-2016, 22:02   #24
sinbas
Ağaç Dostu
 
sinbas's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2012
Şehir: BURDUR
Mesajlar: 1,291
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi olmez Mesajı Göster
Sanırım Sn. sinbas'ın istediği şu; gün geliyor çok güzel bir fotoğraf için uygun materyal oluyor fotoğraf makinam yanımda olmuyor, gün geliyor fotoğraf makinamla poz arıyorum güzel bir şey olmuyor. Bu nedenle her an yanımda olabilecek bir fotoğraf makinam olsun isterim. Ne boyutta fotoğraf makinası olursa olsun her zaman yanımda taşımam mümkün olmayabilir ama telefonlarımız her zaman yanımızda. Bu nedenle neden fazladan bir yük edineyim. Telefonum devamlı yanımda olduğuna göre, telefonumun kamerası da kaliteli çekim yapabilirse uygun güzelliği yakaladım mı kaçırmam.
Bana göre Sn. sinbas konuyu ilk açtığında bunu açıkça belirttiğine göre konuyu bu yönden ele alalım derim.
Sayın olmez benim istediğimi çok güzel ifade etmişsiniz.
Bahçe sezonu başladığında bütün günüm orada geçiyor, her an fotoğraf çekecek bir durum olabiliyor. bir böcek, yaprak biti, mantar veya güneşin doğuşu batışı, bulutların şekli, Kendinden geçmiş vaziyette bacaklarını havaya dikmiş sırtüstü yatan bir köpeğin pozu, Kendinden büyük bir nesneyi omuzlamış devrilerek giden bir karıncanın çabası vs vs. her şey beni fotoğraf çekmeye itebiliyor.

Her an yanımda bulunması gereken bir makine olmasını istiyorum bu da beni kaliteli resim çıkaracak çep telefonuna yönlendiriyor yoksa yarı profesyonel fotoğraf makinesi ile daha kaliteli fotoğraflar çekebilirim.

Sizin de dediğiniz gibi; Olayı bu yönden ele alırsak daha iyi sonuçlar çıkacağına inanıyorum.

Bu arada uçan kuş olayına bulmuş olduğunuz öneri hoşuma gitti.

Yorumunuz için teşekkürler...


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Misal 4K video çekmenin, ekranın 4K ultra hd olmasının bir anlamı yok, 5,5 " ekran boyutu 8K çözünürlükte olsa ne olacak, çözünürlüğün fazla olması ekran büyüdükçe önem kazanır.
4K foğraf ve video çekiminin benim için önemi var çünkü 55" 4K TV aldım benim minik oğlumun resimlerini ve çekeceğim videoları TV den izlesem güzel olmaz mı? Yoksa 5,5" lik ekranda minicik fotoları ve videoları 2,5-3 numara olmuş gözlüklerle izlesem ne olur izlemesem ne olur.

Yorumlarınız için teşekkürlerimi bir borç biliyorum ve size iletiyorum.

Yorumlar çoğaldıkça fikirler artacak okuyan arkadaşlara çok faydalı bilgiler sunmuş ve isabetli seçimler yapmalarını sağlamış olacağız.

Bu konuda yukarıda belirtmiş olduğum Telefonları kullananlardan da yorumlar bekliyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

sinbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön