View Single Post
Eski 23-01-2016, 23:14   #22
northpower
Ağaçsever
 
northpower's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-08-2013
Şehir: izmir
Mesajlar: 54
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pria Mesajı Göster
Sayın northpower..
Bir hatırlatma daha yapayım..Emlak ilanlarına ve emlakçıların verdiği fiyatlara kanmayın..Uçuk kaçık rakamlar peydahlandı son bir iki yıldır..

Geçenlerde benim 14 dekar bir sulu tarım arazisi için emlakçı aradı..''Biz 3 emlakçı size dekarı 11 binden paranızı vereceğiz, fakat sizin hesabınıza alıcı daha yüksek bir para yatıracak..Aradaki farkı bize vermeyi kabul ederseniz yerinizi satarız'' dedi..Bana 11 binden verecekler ama belki kendileri dekarını 15 binden satacaklardı..Kabul etmedim..
Ortalık, özellikle büyük şehirlerden kaçıp kırsalda arsa, tarla arayanlara ''keriz'' gözüyle bakan emlakçılarla dolu..
Siz siz olun, fiyatı çok kırın ve beklemeye geçin..veya..sahibinden almaya bakın..
çok çok haklısınız. Basit hesaplarla bunlar anlaşılıyor aslında. Bir de istanbulda doğup büyüyünce milyon tür üçkağıtçı ile karşılaşıyor insan. hani şu ünlü söz geliyor akla " tecrübe ve bileşke" tabiri olan

9 eylül üniversitesi meslek yüksek okulu yapılmış selçuk a. seneye öğrenci alacak. 1-1,5 yıla kadar da izban gelmesi olası ki çalışmalar başlamış. resmi olarak 2016 10. ay sonu diye geçiyor ama o 5-6 ay sarkar bence (: tecrübe işte. haliyle fiyatları yukarı çekecek yeni parametreler için zaman daralıyor. benim de en azından yaşayacak bir ev edinmem gerekli olduğundan 3-4 aya kadar bir ev alarak bahar sonu ya da yaz başı taşınmam olası ve gerekli.

northpower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön