View Single Post
Eski 18-01-2016, 16:37   #106
Muda
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,802
Başka bir şey bakarken patatesin çimlenmesini önleme ile ilgili nane yağı kullanımını gördüm. Belki deneyen olur.

https://agrexpert.wordpress.com/photo-gallery/page/3/

orat dedi. "Hasat Sonrası Bilimi Bölümü, biz çürüme uzerinde: bir çok Araştırma yaptım ettik biz su Yumuşak asit banyosu ile Eklendi bunun Için meyve Tedavi Olabilir bulundu, ettik" "Biz İLK Sıcak Su ile meyve Tedavi fırça asit çözeltisi icine batırın ettik." Bu 100 düzeltme olmasa DA Yüzde, Porat önemli Diğer ölçüde bunu neden Olabilecek patojenleri Dışarı alarak çürüme keser söyledi. Malin çok kimyasallara onlarin yiyecek Maruz kalma miktarını sınırlayan ülkelere gider Çünkü Benzer sekilde, hacimce En Büyük İsrail ihracat patates, Kimyasallar ile Tedavi edilemez. Biz patates saklamak Için en iyi yolu bulmaya çalıştım, ONLAR da AB Düzenlemeleri ile kendilerine dayatılan Sınırlar ile uğraşmak Zorunda Kaldı.


Çimlenme Karşı Bir kutu patates nane yağı

"Patates Için on iki hasat mevsim Vardır, bu Yüzden Depolama olduğunuzda Zamanın çok şey var," Porat dedi. "Sorunu, Bir Süre Sonra çimlenmeye Başlayan oldugunu ziyaretinde bu kalite kaybına yol açar. Geçmişte, Kimyasallar uygulamak Olabilir, ama bu artık durum bu." çok Araştırma Sonra, fumigating Araştırmacılar nane yağı ile patates anlamlı Depolama sırasında çimlenme azalma oldugunu keşfetti.

Nane taze patates için yapar

Bir çözüm olarak pazarlanmaktadır bile "doğal" Lichter biri dikkatli olmalı diyor ki: "Mantarlar, doğal ama onlar tehlikeli olabilir."

Patates ile benzer bir sorun var. Onlar emzikli ve yeşile döndüğünde, tat kaybetme yanında onlar da Solanine denilen zararlı kimyasal oluşturabilir.

Çimlenme gelen patates durdurmak için, Volcani araştırmacılar doğal ve güvenli bir çözüm geldi: nane.

Genellikle Güvenli (GRAS) ABD sağlık yetkilileri tarafından, Volcani Merkezi'nin tedavi patates soğuk saklama koşulları altında olduğunda ayda bir kez uygulanan bir puslu nane yağı spreyi içerir gibi tanınmıştır.

Bunların dışında alay büyük lahanası sahip çiftlik neredeyse taze bakmak tedavi patates, ve bu tedavi edilmezse, arasında apaçık bir fark vardır. "Bu patateslerini bu şekilde saklamak için nane yağı ile aylık tütsüleme alır," Lichter sağlıklı olanlara işaret diyor.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön