View Single Post
Eski 16-01-2016, 20:47   #98
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,861
Tohumların dağılımı tamamlandı. Lupinler hariç tüm talepler karşılandı. Cüce ve yabani lupinlere ikişer talep gelmişti; üstelik taleplerine en çok karşılık vermek isteyeceğim kişilerden; @Lonicera, Mücevher Çalısı ve Aleydi. Yarın yaylaya çıkabilirsem (yağmur çamur rüzgar vs.) bir ihtimal orada olabilirler, yoksa çok üzüleceğimi bilmelerini isterim. Son gönderim tarihine kadar bulamazsam kendime ayırdığım ve bu sene nadir toplayabildiğim bahçemizin en sevdiğimiz çiçeklerinden 'dev hercai menekşe' tohumlarından göndermek isterim kabul ederlerse...

Onun haricinde bu sene domates güzeli seçtiğimiz 'Heybetli' tohumlarından da bir paket bulabildim. Başka yok muydu hatırlamıyorum. En fazla talepte 48 tane ile ona gelmişti. Kendiminkilerden kısıtlayarak herkese minimum beşer tane gönderdim. Çoğunluk top top olduğu için zarar vermemek adına parçalamadan attım poşete, ıslattığınızda tohumlar sorunsuzca ayrışacaktır.

'Çekirdeği oyalı' karpuzdan epey toplamışız. Karpuz talep eden arkadaşların poşetlerinin içerisine fazladan bu tohumlardan da ekledim. Ayrıştırmada sorun çekmeyeceksiniz.

TCM Çevrimdışı   Başa Dön