View Single Post
Eski 22-12-2015, 21:40   #979
Ozlem A
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,772
Hafta sonu yemek yapmamanın acısını çıkarıp iki gündür mutfakta yaşıyorum diyebilirim.

Bugün tavuk suyu yapıp birazını stokladım (köy tavuğu bulamadığım için organik tavuk). En az 2 saat kaynatıp kolajen dokunun suya geçebilecek kadar pişmesi öğütleniyor. Kış sebzeleri, zencefil, defne ve baharatlar eşliğinde kısık ateşte uzun uzun pişirdim.

Erişteli tavuk çorbası - Uzakdoğu usulü yaptım.
Zeytinyağlı pırasa
Şu tarifteki tartın brokoli ve ıspanaklısı
Bol turplu yeşil salata

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön