View Single Post
Eski 21-12-2015, 00:16   #7
Jakin
Ağaç Dostu
 
Jakin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-05-2015
Şehir: Mersin
Mesajlar: 1,334
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca Mesajı Göster
Hiç düşünmemiştim EAkpınar.Acaba yanmaz kağıdın üzerine koysak olabilir mi?Denemek lazım.Kızartmayı dediğiniz gibi ben de çok yapmıyorum.Kadınbudu köfteyi de inanın senede bir veya iki yaparım.O yüzden rahatlıkla yiyiyoruz.Tabii sık yapınca düşünmek lazım.Belki başka bir pratik fikri olan vardır.Yazarlarsa seviniriz.Jakin'in kulaklarını çınlatalım,onun yemek konusunda pratik fikirleri oluyor.Sevgiler.
Sevgili sevgihoca ben de kızartma yememek için çook uzun zamandır kadınbudu köfte yapmıyorum. İçinde çiğ kıyma olduğundan fırında pişmez gibi geliyor. Ancak kıyma önceden hafifçe karnıyarık içi gibi kavrulursa ve öyle yapılması denenirse nasıl olur, bilemiyorum. Daha parlak bir fikir gelmedi aklıma.

Tarif için size, küçücük yaşta anneciğine kadınbudu köfte yapan aleydi'mize, çocuklarını sağlıklı beslemek isteyen sn. EAkpınar'a teşekkür ve sevgilerimle..
Yapacak olanlara afiyet olsun..

Jakin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön