View Single Post
Eski 11-12-2015, 01:26   #2
memur68
Ağaçsever
 
memur68's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-12-2015
Şehir: AKSARAY
Mesajlar: 65
Bahçemi 2014 ün 11 ayında almama rağmen yakında oturan bir vatandaşın ilgilenen olmamasından dolayı ve buraya bugday ekmesinden dolayı dövüş bela zorla 2015 nisan ayında pullukla tarlayı sürdürerek bu maceraya başladım. İyiki de başladım çok mutlu ve huzurluyum vede heyecanlıyım çok proje var kafamda ve hiç durmadanda araştıyorum daha ne yapabilirim nasıl güzelleştirebilirim diye.

Bu siteyi uzun süredir takip etmeme rağmen bugün üye olmak nasip oldu. Osmaniyeli olmam yeşilin doganın içinde büyümem ve yeşil sevdalısı olmam memuriyetten dolayı Aksaray ilinde bulunmam buranında bozkır olması nedeile bahçede buldum kendimi.

Ancak Osmaniyedeki çok sevdiğim buranın karasal ve sert kış ikliminde yetişmemesi beni birçok seviğim çiçek ve bitkiyi ekemeyeceğimden dolayı özellikle begonvil,ortanca vs olumsuz etkiliyor,bunları burda deneyeceğim en büyük hayalimde bu Aksaray gibi kar kış memlekeinde renk renk begonvil ve ortancalı bir bahçe.

Bahçemi aldıktan sonra ilk yaptığım sürgülü birkapı ve bahçe çiti yaptırmak oldu, daha sonra sondajı vurduktan sonra havaların iyileşmesini beklemek oldu.

Eklenen Resimler
   
memur68 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön