View Single Post
Eski 29-11-2015, 12:05   #27
CanK
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 26-09-2015
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu güzel forumda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim tüm doğa dostlarına selam olsun..

Edirne enez ilçesinde 8800 m2 olan tapuda tarla olarak geçen arazime bağ evi yaptırmak istiyordum bununla alakalı 2 ay önce il özel idareye dilekçe ile başvuruda bulundum bugün posta kutuma ÇED'den bir belge gelmiş gelen kağıtta anladığım kadarıyla başvurduğum projem (bağ evim) ÇED'in ilgili listesinde yer almadığı için "Kapsam Dışı" olarak değerlendirilmiş, ilk başta ben bu kapsam dışı ibaresini sonuç olumsuz olarak anlasamda sonradan anladım ki yapacağımız bağ evi projesinin çevreye bir zararı bulunmayacağına karar verilmiş ve sonuç olumlu olmuş.

Tekrar il özel idaresi imar ve kentsel iyileştirme müdürlüğünü aradım konu hakkında bilgi istedim ancak çıkan arkadaş kurumlar kendi aralarında yazışarak uygunluk durumu ile ilgili fikir alıyorlar en son hepsi toparlandıktan sonra başvurunuz neticesinde biz size telefonla ya da posta yolu ile geri dönüş sağlarız dedi.

Bilgisi olan arkadaşlardan ricam bundan sonraki aşama nedir ? Ve ben daha ne kadar beklerim yardımcı olursanız bilgi verirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler herkese iyi forumlar kalın sağlıcakla.

CanK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön