View Single Post
Eski 10-11-2015, 09:44   #6
Sakaki
Ağaç Dostu
 
Sakaki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2010
Şehir: Adana
Mesajlar: 4,815
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ahmetmsl Mesajı Göster
Arkadaşlar Merhaba,
Yıllarca gelişmesini beklediğim, hiçbir şekilde telleme yapmadığım akçaağaçlarımın resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu aşamadan itibaren Bonsaiye benzeyebilmesi adına bir şeyler yapmak istiyorum. Sizlerin değerli fikirlerine bu yüzden ihtiyacım bulunmaktadır. Şimdiden teşekkürlerimi sunar hayırlı günler dilerim.

Merhaba ahmetmsl

Aramıza ve bonsaiye hoş geldiniz!
Seve seve yardımcı oluruz elbette ama öncelikle ağaçlarınız için ayrı başlıklar açın ki konular birbirine girmesin ve takibi zor bir hal almasın.

Bu başlık birinci ağacınız için kalsın ve diğer ağaçlarınıza siz ayrı bir başlık açın, onları da orada değerlendirelim, olur mu?

Şimdi ilk ağacınız yani Acer Negundo için konuşmak gerekirse ben kesinlikle literati tarzı öneririm ki zaten şekil itibariyle de bunu kendi seçmiş diyebiliriz.
Yorum ve öneri gerektiren tarz seçimi ve biçimlendirme gibi konular haricindeki bakım, sulama, toprak ve saksı seçimi, telleme gibi konular hakkında bolca bilgiye bonsai bölümümüz altındaki başlıklardan ulaşabilirsiniz. Bence işe öncelikle Acer Negundo bakım gerekliliklerini öğrenerek başlayın.

Kolay gelsin & başarılar

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön