View Single Post
Eski 05-11-2015, 22:11   #37
aleydi
Ağaç Dostu
 
aleydi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
Faydalı bilgiler bunlar. Ne var yani biz de ciddiye alıp madde madde açıkladık

Ablam çok dikkat eder. Her şey usulünce olmalı. Mesela o fırında makarna yaparken hepsini karıştırmaz. Beşamel sosu makarnanın yarısıyla karıştırır tepsiye döker. Peynirleri azar azar ilave eder. kalan yarısını sonra döker vs.

Yemek işi gerçekten özen istiyor. Araya sıkıştırılmış yemekle, uzun zaman ayrılarak yapılmış olan, lezzet olarak farklı oluyor.

Lezzetli olan, sağlığa zararlı,birde o durum var. Mesela katı yağ kullanmayın diyorlar. Ben margarin kullanmıyorum. Tereyağından vazgeçemem.

Tereyağ, kaşar, yağlı peynir of of süperdi . Özel sosumdan da açabilirim , turşumda çok güzel. Beklerim.

Not: Kimse alınmasın o tarifler geçmişte kaldı derken. 2009 de açılmış konu başlığı ona latife yaptım.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön