View Single Post
Eski 31-10-2015, 11:23   #26
flaneuse
Ağaç Dostu
 
flaneuse's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-06-2009
Şehir: ankara
Mesajlar: 194
Dün, hem bu başlıkta paylaştığım ilk düzenlemenin durumunu görmek hem de yaklaşan Türkçe sınavı için yeğenimdeydim. Oyun, ödev, atlama, zıplama derken fotoğraflamak aklıma gelmedi ama minik Lesliei Lithopsları dikkatimi çekti; yaprak aralıkları biraz daha açılmış, yaprakların yüzeyi sanki altları doluymuş gibi hafif kabarmış ve dokununca içerden bir engebe hissediliyor. Boylarına bakmadan yeni baş vermeye hazırlanıyorlardır belki de
(Düzenlemedeki diğer tüm sukkulentler de yeni yaprak vermiş, aralara serpiştirdiğim sedum yaprakları kök salmış. Kimsenin uyumaya niyeti yok gibi, aynı benim yeğen!)

Daha önce edindiği bir Haworthia Fasciata vardı, saksısından düşüp ayrıldığı için tekrar diktik. Yandan yavru vermiş (ancak isminden tam emin olmadığım) top top kaktüsünü de o miniminnacık çimlendirme saksısından kurtarıp daha uygun bir yere aldık. Ayrı saksılarda bir Crassula Ovata ve adını bilmediğim, çiçek açmış bir sukkulenti daha var (DÜZELTME: Fotoğrafını çekmesini istedim, gönderdi. Sayın Akçabardak sağolsun, Kalachoe olduğunu öğrendim). Anladığım kadarıyla cimcime gayet iyi bakıyor hepsine (bir de kocaman nazarlık koymuş aralarına, gidip gelip düzeltiyor )


Düzenleyen flaneuse : 31-10-2015 saat 14:37 Neden: imlâ
flaneuse Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön