View Single Post
Eski 25-10-2015, 08:50   #34
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Sayın malina'nın yaptığı bu harika lezzeti bir Ankara toplantısında arkadaşlarla paylaşmıştım, tadına bakan herkes çok beğenmişti.

Şu an elimde bir miktar daha var, tadına bakıp da beğenmeyen yok. Ben de yeri geldiğinde gıdım gıdım kullanıyorum. (bitmesin diye)

Kavanozu açtığınızda yoğun hoş biber kokusu geliyor, servise koyduğunuzda bu koku yok gibi. Ekmeğini batırdığında ağza ilk gelen reçel tadı biraz sonra acılığını bayağı hissettirmekte. İşin güzel yanı da bu oluyor. Biraz acı sevenlerin mutlaka edinmeleri gereken bir tat.

Ben de Çin yemeklerinde-rulo prentan- yaparken severek kullandığım bir sos.

Name:  IMG_7419 (600 x 450).jpg
Views: 265
Size:  49.8 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön