View Single Post
Eski 21-10-2015, 15:51   #80
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,856
@bahcedenn; geçen sene öyle yapmıştım, öneri için teşekkürler. Ancak her ihtimale karşı bir iki kök yapamıyorum, en az beş altı kök yapıyorum. Bu kez de sayı artıyor. Sizin mavimsi domates bir-iki kökle kalınacak gibi durmuyor Bu arada üstteki yazıdan sonra sizin domateste talep patlaması olmuş, talep sayısı ikiye katlamış. Bana biraz fazla gönderirsiniz artık

Size yakışacağına ve hakkını fazlasıyla vereceğinize inandığımdan en kısa sürede kendi bahçenize sahip olmanızı dilerim.

Yeri değil ama Nasrettin Hoca nın dediğine uyarak 'damdan düşen' e sorayım dedim yazınızı görünce. Bahçemin ortasına (niye olduğunu hala bilmiyorum) geçen sene bir abimizin verdiği saksıdaki cevizi diktik. Bu sene gelişti resimdeki gibi oldu. Resim dört ay önce çekildi. Şimdi biraz daha boylanıp kalınlaştığını düşünebiliriz.

Name:  sil.jpg
Views: 637
Size:  62.8 KB

Bu arkadaşı başka tarafa ne zaman (muhtemel kışın yapraklar dökülüp, sular çekilince) ve nasıl taşıyabilirim. Taşırken sorun çıkarsa ortada bırakayım diyorum ancak bir kaç sene sonra epey bir alanı ekilemez hale getirecek.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön