Konu: Crocosmia
View Single Post
Eski 08-10-2015, 01:32   #12
aleydi
Ağaç Dostu
 
aleydi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
Alıntı:
Beyler bayanlar...
Milyonuncu kez hatırlatırım

Alıntı:
Ücretli ya da ücretsiz istek bildirimleri ve dağıtımlarını yazmayın,


Forumda bu amaçla açılmış bölüm bulunmaktadır. Alışveriş
Forumun diğer bölümlerinde, üyelerden tohum, fide, fidan isteğinde bulunulmaz, sipariş alınmaz. Bu tür mesajlara cevap verilmez. Dağıtım ya da istek mesajları ayrı bir uyarıya gerek kalmaksızın silinir. Üyelik, durumun anlaşılması için geçici olarak kapatılır.
agaclar.net Forum Kuralları
Sayın Malina bu mesajı benim üye sayfama paylaşmışlardı.Sonrasında ben modatörlerde bu tür paylaşımlarda bulunuyorlar dediğimde. Özel odaya alnıp sizlerle yüzleştirilmiştim.

Ben konunun orada kapandığını düşünüyordum. Zira, siz bu olaydan sonra özel mesajla benimle iletişime geçip. Beni İstanbul'daki ağaçlar net toplantısına davet ettiniz.

Açmış olduğunuz crocosmia çiçeği paylaşımınıza bende talip oldum. Bu sitede aktif olarak, hemen her gün üye sayfamda paylaşımda bulunuyorum . Size adres bilgilerimi de göndermiş olduğum halde. Bütün talep edenlerin isteklerini karşıladığınız durumda, benim talebimi neden gözardı ettiğinizi öğrenebilir miyim.

Ben bu site de görüyorum modaratörlerin kişisel yönlerini ortaya koymalarını.Bu gerçekten çok üzücü. (Bunları yazıyorum diye bana bir gönderim yapmanızı istemiyorum).. Talep edilen tek bir sayfa var, benimde talepte bulunduğumu görmemiş olmanız, düşünülemez. Sadece hangi kişisel insiyatifini kullandığınızı merak ettim. Saygılarımla.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön