View Single Post
Eski 12-09-2015, 21:17   #371
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,861
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kavil Mesajı Göster
...herhangi bir gelirim şimdilik yok. ancak yaşımın en uygun olduğu zamanlarda bunlar. kalkıp 50 yaşından sonra bir tarla alıp ev yaptırtıp bahçesiyle uğraşmak ve yapmak ile 20li yaşlarımdaki zihnen ve fiziksel gücüm aynı olmayacak. ama hayatta kalmak içinde para lazım.

okulum 2 seneye bitse ardından 1 yıl askerlik desek yaş olucak 25 çalışıp para biriktir desek 15 yıl oldu yaş 40. e eş çoluk çocuk vs dersek onların okulu büyümesiydi vs vs derken ömür geçicek olucak yaş 55-60, o saatten sonra ne bağ bahçeyle uğraşak derman mı kalır...ancak 3 günlük dünyada böyle basit bir zevk için bu kadar beklemek zorunda olmak beni üzüyor.
Saygılar.
Üç günlük dünyada böyle basit bir zevk için yirmili yaşların başında kendini strese sokmanın, efkarlanmanın gereği yok. Olaya şu an görmek istediğin yerden bakıyorsun. Bence hayatının akışını yönlendirecek mesleğin için bu yaşlarda çalışma, girişim, özveri vs. öncelik vermen doğru olacaktır. Mantar ve bıldırcın yetiştirip 45 yaşına geldiğinde 'bu işte bir yanlışlık oldu' dersen geriye dönüş zor olur. Ancak elin ayağın tutup, aklın yerinde olduktan sonra her yaşta şu an istekli olduğun uğraşları yapabilirsin. Sağlığın elverdikçe hayat her yaşta güzeldir.

Yaşıma (45) istinaden tekil ikinci şahısla hitap etmenin uygun olacağını düşündüm, sevgi ve saygılarımla...


Düzenleyen TCM : 13-09-2015 saat 00:10 Neden: gerektiği - istediğin kelimesi ile değiştirildi.
TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön