Konu: akçabardak
View Single Post
Eski 10-09-2015, 20:27   #20
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili akçabardak'ım; seni ve bahçe sayfanı paylaştığın videolarınla sevdiğim. Zamanla daha bir alışkanlık, merak, yorum, istekler ve tabi bol bol sorular.
İyi ki bu ailedeyiz, birlikteyiz (Maşallah diyeyim de). İnşallah daha uzun yıllar ekesin, dikesin, hasadını toplayasın, ben sıkışınca hemen yine sana sorayım.
Herşey gönlünce olsun inşallah!..

Sevgili YeniGinem, güzel yorumların için çok ama çok teşekkür ediyorum, elimden geldiğince her zaman yardımcı olmaya her an hazırım, dediğin gibi iyi ki bu ailedeyiz, birlikteyiz.

Bu ailede olmak bizlere çok şeyler kattı, hep derim bir çok şeyi bildiğimi sandığım hep yalnış olduğunu öğrendim, o yüzden benim bildiklerim ve burada öğrendiklerimle mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışacağım.

Bu sene sende de epey ilerlemeler kaydettiğini gözlemledim, en başta sebzelerin domates, biberlerin hatta turşuların, o domatesi biberi dalından koparmak, tadına bakmak nasıl bir duygu olduğunu anlama şansını verdin kendine sana da kocaman bir maşallah, umarım bundan sonra daha da güzel sebzeler yetiştirirsin, hepimiz sorarak, öğrenerek bu günlere geldik. Sevgilerimle.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön