View Single Post
Eski 30-08-2015, 20:53   #1
haci tevfik
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 12-08-2015
Şehir: Bukres
Mesajlar: 19
haci tevfik / Topraksız Tarım Denemelerim

Iyi gunler degerli insanlar.
Ben bu isi yapacagim dedim ve basladim. Ilk olarak marul yetistirmek icin dikey olarak 6 borudan olusan bir sistemi yaptim. Allah ( C.C.) izin verirse yarin resimlerini cekip sizlerin takdirine sunacagim. Sizlerin takdirine diyorum zira bu konuda her seyi sizlerden ogrendim. Allah razi olsun. Simdi Ph metre, EC metre, siparisi veriyorum Marul tohumu aldim onlari aldigim saksiya diktim, suladim, ustunu orttum, gunes gormeyen kuru mutfak kilerine koydum.
Onumdeki 15 gun icinde gubreleri bulup, karisimi yapacagim. ( insallah hata yapmam.) burada bu konuda o kadar cok bilgi varki hata yapacagimi zannetmiyorum.
Cilek icin de kurulumu yapmaya basladim. Allahin izni ile onuda onumuzdeki hafta tamamlarim.
En onemlisi burada bu forumdaki gibi bir forum bulamadim Ben olusturmaya calisiyorum "Bilgi paylastikca buyur" diyerek. Bunu da ismim ile ( Haci ) ve Turk oldugumu belirterek yapmaya calisiyorum. Bir yenilik yapmis olacagim burada bu sayede. Insallaha bunu da burada basaracagim. her yaptigimi acik olarak anlatiyorum ayni sizlerin burada yaptiginiz gibi. Tekrar gorusmek uzere. Hepinize sonsuz sevgilerimle.
Kaliniz saglicakla.


Düzenleyen haci tevfik : 30-08-2015 saat 21:49 Neden: hatali bilgi.
haci tevfik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön