View Single Post
Eski 26-08-2015, 16:16   #21
erkanbey
Ağaç Dostu
 
erkanbey's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-08-2013
Şehir: Samsun
Mesajlar: 656
Öncelikle şunu belirtmek isterim özellikle sayın MeyveliTepe,bu konuşmaları idda ediyorum olarak algılamayın ama verilen cevaplara içeriğini anlamadan tamam deyip bir şey anlamadıktan sonra ne anlamı var?Hatalı bir şey yapıyorsak bunu sebep ve sonuçlarıyla birlikte anlayıp o hatadan dönmeliyiz.

Ayrıca unutmayın ki burada yazılanlar sadece benim sorunumun çözümü olmayacaktır,bu konudaki bilgilerden bundan sonraki zamanda çok kişi faydalanacaktır.
Zaten öyle olmuyormu ben ne öğrendiysem önceki konuları okuyarak öğrendim,uygulama aşamasına gelince işler biraz karıştı ayrı mesele.

Konuya katılım sağlayan herkese teşekkürler özellikle sayın Meyvelitepe sizin engin bilgilerinize saygım sonsuz.Bir şeyi uzatıyorsam anlayamadığım içindir yoksa sizin bilgilerinizi sorgulamak veya işi idda boyutuna taşımak haddime değil.

Aslında bu konuya sadece yumurta kabuğu olarak bakılmaması gerek konu baya geniş kapsamlı bir konu.Çünkü yumurtadan kalsiyum muzdan potasyum vs vs çabalarım bu şekil bir beslemeye doğru kaymakta idi,tabi şu anda duraklama evresine girdik ve bunu konuyu beraberce çözeceğiz inşallah.

Belki bana kızacaksınız uzatıyo diye ama bu olayı kafamda tam anlamıyla çözmem gerek o yüzden devam edeceğim.Belkide kısa zamanda çok şey okuduk denedik ondan karıştı her şey.

erkanbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön