View Single Post
Eski 21-08-2015, 23:05   #42
MrGrey
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 20-08-2015
Şehir: Sivas
Mesajlar: 4
Merhabalar Saygıdeğer forum Kullanıcıları. Ben bir apartman yöneticisiydim ve Sivas'ta ikamet etmekteyim. Site şeklinde yönetilen apartmanlarımız ayrıldılar ve apartman Yönetimi'ne geçtiler. Hal böyle olunca bazı seyler zorlaştı.

Sitemiz içerisindeki yeşil alanımıza kendi bahçemizin sınırlarını belirlemek istiyoruz. Bunu yaparkenki Demirdograma **** bahçe çiti kullanarak , diğer apartmanlardan tepki çekmek istemiyorum. Bu nedenle bahçemizi doğal yöntemlerle yani çıt icin kullanılabilecek ve en az 50 cm genişliğinde 1 metre yüksekliğinde olacak şekilde Dikdörtgen biçme haline uygun olacak bir bitki türüne ihtiyacım var. Bu turun hem Sivas koşullarına uygun olması bende iki ay içerisinde kendisini göstermesi gerekli.

Acil olarak gerekli olan doğal çit haricinde bahçemiz icin yaklaşık 4 adet ağaç dikimi icin yeterli alanımız var, bu alanlar icin memleketimi nedeni ile Ladin Turu çam Ağaçları oldu, fakat gösterişli ve memleket koşullarına uygun tavsiye edebileceğiniz ağaçlar var ise , ufkumu genişletmenizi rica ediyorum.

Hepinize saygılar sunuyor , değerli cevaplarınız icin şimdiden teşekkür ediyorum...

MrGrey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön