View Single Post
Eski 19-08-2015, 14:45   #34
sakagun
Ağaç Dostu
 
sakagun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-05-2007
Şehir: Geyve
Mesajlar: 2,024
Name:  IMG_1639.jpg
Views: 710
Size:  21.5 KB

Internet'teki yemek tariflerini incelerken bir yerde kabağı bu şekilde kesince liflerin daha uzun olacağını okudum.
200 derecede 45 dakika pişirin.
Name:  IMG_1642.jpg
Views: 325
Size:  38.7 KB

Çatalla lifleri ayırın.
Name:  IMG_1645.jpg
Views: 351
Size:  51.0 KB

Kıymalı sosu ister üzerine dökün,
Name:  IMG_1646.jpg
Views: 322
Size:  48.7 KB

ister içine karıştırın.
Name:  IMG_1648.jpg
Views: 310
Size:  43.0 KB

Tadı bildiğimiz kabak tadı.

sakagun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön