View Single Post
Eski 09-08-2007, 16:22   #9
Yamaha
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 18-07-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 11
Selam, sayın Cemal.S

Söz konusu yazıların bana veya başkasına ait olmuş olsa bile, pek önemli bir durum değildir.Burada önemli olan yazının konusu ve içeriğidir.

Bambu kamışının henüz üretim aşamasında olmadığından, Doğu Karadeniz Bölgesinin Rize ilinde yetiştirilen çay, fındık, narenciye, kivi, kuşburnu, yabanmersini, siyah kokulu üzüm vs. ürünler yanında alternatif ürün olarak değerlendirilmemiş olabilir. Fakat, bambu kamışı gelecekte kendi kategorisinde ekonomik değeri yüksek olan bir üründür. Bu nedenle Bölge ve ülke ekonomisine yüksek getiri olabileceğinden alternatif ürün çeşitliliği içerisinde yer almalıdır.

Rize'deki deneme bahçesinde bambu kümelerininin çekilmiş 2 ad. fotoğrafım vardır. Ancak, gündüz vakti fotoğraf çekmeme rağmen fotoğraf makinesinin flaşı zayıf olduğundan çekimin sanki gece çekilmiş gibi bir görüntüsü vardır.Onun için resimleri göndermek istemedim. Önümüzdeki günlerde Rize'ye gideceğim. Eğer, vakit ve imkan bulabilirsem deneme bahçesinden yeni çekeceğim fotoğraflardan göndermeye çalışacağım.

İlginize tekrar teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Yamaha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön