View Single Post
Eski 09-08-2007, 08:56   #8
cemal.S
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Merhabalar Yamaha!

İşin doğrusu bilgilerin kime ait olduğunu bilmiyorum. Hatırladığım Karadenizde Çaya alternatif ürün Bambu olarak bir öğretim üyemizin hazırladığı tezdi sanırım. Ve benim 3 yıl önce çok ilgimi çekmişti. Bilginin kimin olduğu değilde uygulanması benim hep kafamda bir soru işareti idi. Şu anda bir bambu grubumuz mevcut ve sağ olsunlar sizin gibi bilgileri ile bizi destekleyen konuyu önemseyen bir çok arkadaşımız mevcut. Grup olarak ülkemizin değişik bölgelerinde uygun türleri denemek hedeflerimizden başta geleni. Hatta diğer başlıklar incelenirse geldiğimiz aşama görülebilir diye düşündüm bir an. Zamanında yakılan bir ateşi canlandırabilirsek sizinde bahsettiğiniz gibi bir çok konuda faydalı olacağı kanaatindeyiz.

Ayrıca Formumuzun bir gereği olarak tanıtım sayfamızda hepimizin yaptığı gibi küçük bilgiler içeren bir mesajınız gerekiyor sanırım. Bambu grubu olarak sizi aramızda görmek isteriz.

Mesajınızda not olarak belirttiğiniz Rizedeki uygulama beni gerçekten bu ülkenin bir çocuğu olarak çok mutlu etti. Resimlerini çekme şansımız varsa forma yüklerseniz seviniriz. Bu çalışmayı kendi adıma çok önemsediğimi belirtmek isterim.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön