View Single Post
Eski 11-07-2015, 20:25   #1
a_fan_of_barca
Ağaç Dostu
 
a_fan_of_barca's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-06-2015
Şehir: Baku
Mesajlar: 235
Yapraktan üreyebilen bitkiler

Merhaba, forumda aradım, ama uygun başlığı bulamayınca burada açmaya karar verdim. Eğer gözümden kaçtıysa, önceden özür dilerim.
Umarım, doğru yere açıyorum başlığı. Bu başlıkta, yapraktan çoğaltıla bilen bitkiler ve onların çoğaltma yolları hakkında bilgileri yaza biliriz. Hangi bitkilerde yapraktan çoğaltma mümkündür, mümkünse her ayrı türde nasıl yapılır ve s. gibi konular bu başlığını konusu ola bilir. Zaten her bitki türüne ait sayfalarda, eğer o bitki yapraktan çoğaltıla biliyorsa, bu bilgiler belirtilmiştir. Ama yapraktan çoğaltma hakkında genel bilgiler olan bir başlık yoktu.
Şimdi, siz de yapraktan çoğaltıla bilen hangi türleri biliyorsanız buraya yaza bilirsiniz. Her kes kendi bildiklerini buraya yazarsa, bence, yapraktan çoğaltma ile ilgili yeterli bilgi olur. Hangi türlerde mümkün, hangi türlerde denediniz ve sonuç nasıl oldu. Bunların hepsini aşamalarıyla ve mümkünse fotoğraflarla burada paylaşırsanız çok iyi olur. Zamanla bu bilgiler genişler ve yapraktan çoğaltmayla ilgili hiç bir yerde olmayan kadar fazla, değerli bilgiler burada olur. Bilgilerini ve deneyimlerini paylaşacak herkese teşekkürler

a_fan_of_barca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön