View Single Post
Eski 07-08-2007, 12:51   #26
hakan7960
Ağaç Dostu
 
hakan7960's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-07-2007
Şehir: kütahya/Tavşanlı&istanbul/Beşiktaş
Mesajlar: 208
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sukranayalp Mesajı Göster
Sn Cengiz bey, Sevgili Yücel Özlem ve Derya Özen'i şahsi olarak tanımasam da benim bildiğim kadarı ile sizin gibi bir işe el atmış ve bunun için her türlü fedakarlığı göstermiş insanlardır. Sizin ne kadar ulvi bir duygu ve düşünce ile bu işe kalkıştığınızı hissediyorlar. Ben de sizi yürekten kutlarım.
Eğer haftasonuna denk gelecek şekilde toplu halde bir ağaçlandırma çalışması yapacak olursanız ben de buna iştirak etmek isterim. Saygılarımla.
Sayın şükranayalp, "KUL ŞIKIŞMAYINCA HIZIR YETİŞMEZ'' derler ya.Ben işte o örneğim.Ben bu ağaçlandırma sevdasına düşeli (ÇOBANKÖY'ÜMÜN MEZARLIĞINI AĞAÇLANDIRMA )3 sene oldu.AĞAÇLAR NET.Ailesiyle tanışmam benim için bir mucize.Düşünebiliyormusunuz türkiyenin her tarafından tanımadıkları bir yere tanımadıkları kişilere yardım etmek,bilgilerini paylaşmak,ağaç sevgisiyle yoğrulmuş kişilerle yardımlaşmak için can atıyorlar.Ben bu ilgi ve yardımlaşmayı kendi köyümden bile görmedim.Bu mucize değil de sizce nedir ALLAHaşkına?.
Ben tüm ağaçlar net ailesine,Sayın YILMAZ beye,Sayın YÜCEL ÖZLEM'e,Sayın DERYA ÖZEN'e,siz ŞÜKRANAYALP'e Sayın EKİP2004'e,Sayın Sebahattin sargın'a ve burada adını sayamadığım tüm can dostlarıma çok teşekkürler ediyorum.İnşaallah ileride toplu olarak bir ağaç dikme çalışması olduğun da sizleri de misafir etmekten mutluluk duyacağımı bilmenizi isterim.Size tekrar tekrar teşekkür eder yaşamınızda mutluluklar dilerim.Saygılarımla...

hakan7960 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön