View Single Post
Eski 07-08-2007, 10:41   #23
SİNEMİS
Ağaçsever
 
SİNEMİS's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2007
Şehir: BURSA
Mesajlar: 42
Peki Selehattin Bey,ben mail aracılığı ile kendisi ile irtibata geçmeye çalışacağım. İletişim için diğer bilgileride iletirim kendisine ve sizleri haberdar ederim.
Buarada ben bugün Olay TV'nin sitesine girdim ve konu ile ilgili bir mail gönderdim kendilerine.Umarım bir cevap gelir
Aynen şunu yazdım;
"Sayın Haber merkezi/servisi dikkatine

Ben bir doğa aşığı olarak üyesi olduğum ağaçlar.net sitesindeki diğer üye arkadaşlarımızla başlatmış olduğumuz faaliyetimizi size bildirmek ve mümkünse bu olaya sizinde ana haberlerinizde önemle yer vermenizi rica ediyorum. Sitenin Bursa üyeleri ile yapmış olduğumuz toplantıda şuan Manisa’da başlatılan "Her Çekirdek Bir Ağaçtır" kampanyasının bir benzerini Bursa'da başlatmaya karar verdik ve bunun için tüm çabamızla uğraşıyoruz. Televizyondan izlediğim kadarıyla da Manisa da bu kampanya çok ses getirmiş ve müthiş bir destek var. Başlatmış olduğumuz bu projemize sizinde OLAY Medya Gurubu olarak medya aracılığı ile desteğinizi rica ediyoruz.Bu faaliyet gerçekten çok ciddi ve tüm insanlık için çok yararlı bir projedir. Eğer bu konu ile ilgilenir bizimle irtibata geçerseniz çok sevinirim.
Sizden gelecek destek için şimiden çok teşekkür ederim. Bu konuda duyarlılığınızı koruyacağınıza ve konuyu olması gerektiği şekilde ciddiye alacağınıza eminim.
Projemiz ile ilgili en kısa zamanda görüşmek dileği ile.
İyi Çalışmalar/Saygılarımla"
İnşallah sizler için bir sakıncası yoktur bu mailin.Bir cevap gelirse sizlere süpriz olsun istedim ama henüz ses çıkmadı.Zaten bu sabah gönderdim maili,belkide ilgilenirler

SİNEMİS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön