View Single Post
Eski 07-08-2007, 10:10   #15
emrahk
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 46
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SİNEMİS Mesajı Göster
Hıım.. Emrah Bey yani sizin fikriniz şu mudur ; "Manisa ile aynı projei başlattık madem,ozaman aynı slogan altında devam edelim faaliyetimize "

Aslında buda olabilir ****** ama kendimiz bir slogan yaratsak oda bize ait bir şey olmaz mı Gerçi kısa ve öz bir başlık başlattığımız faailyet için,hoş yani.
Biz tabi ki Manisa'da başlatılan projeyi beğendik öncelikle ve aynısını neden biz de yapmayalım dedik, ancak mevcut projenin adını, projenin sahibi ve bu fikir babası kişi olan Dr. Fahrettin ER'e sormadan kullanmak doğru olmaz. Kendi sitesinde proje hakkında bilgi bölümünde şöyle diyor:
"Bu proje özellikle Türkiyenin Batısında uygulama alanı daha başarılı olacağından her ildeki çevre dostları doğa severler ve ülkesini seven herkes bu projeyi kendi bulunduğu yerden başlatıp uygulayabilir. Yani bütün çekirdekleri Manisaya göndermek zorunda değilsiniz. Her il her ilçe topladığı yer gölgede kurutup sakladığı kiraz, erik, vişne, kayısı, şeftali, yenidünya ve temin edebileceği diğer bölge iklimine uygun ağaç tohumlarını çam, defne, meşe, dut, incir, iğde, ceviz, badem, kestane, gibi tohumları uygun yükseklikleri belirleyerekten ( bazı bitkiler belli yüksekliklerde ancak yaşayabildiği için bu konuda ormancılardan ve internetten bilgi alınabilir)"

Benim görüşüm, her ilde mevcut proje sloganının kullanılmasıdır çünkü bu proje önemli ölçüde duyuldu, her geçen gün daha çok insan proje hakkında bilgi sahibi oluyor ve slogan da oldukça net ve akılda kalıcı.

emrahk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön