View Single Post
Eski 20-06-2015, 15:17   #85
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster



sevgili akçabardak,çok teşekkür ederim. o nasıl üzüldüm onu yerde görünce, her sabah eşimi uğurlarken balkona çıkıp, bir yandan da çiçeklerimi izlerim. birden karşımda göremeyince,Aaaaa! demişim.aklım başıma gelip aşağıya bakınca olanlar olmuş. koca heybetli çiçek yerde dalları parçalanmış ve tek tük açan çiçekleri kırılmış. canım nasıl yandı nasıl üzüldüm anlatamam. oysa çiçeğim geçen yaz bitlerden nefes alıp çiçek açamamış iken bu yıl coşmuştu. kısmet değilmiş. ama çiçeğini sizlerle paylaşmayı çok istiyordum ters lale gibi aşağıya bakan hoş kırmızı çiçekleri, benim çok hoşuma gitmişti. sizlerinde gideceğinden emindim şimdi başka baharı bekleyeceğiz sevgilier.
Sevgili münevver üzülmemek elde değil, gözümüz gibi bakıp ne emekler vererek büyüttümüz bitkiler, bir anda böyle olunca insanın ister istemez içi sızlıyor, olan olmuş artık kısmetten ziyadesi can sağlığı.

Paylaşım konusunda da dediğin gibi başka bahara artık, sevgili münevver bu bitkiye benzer bende de var ama ikisi de aynı mı ayırtedmedim, bir senedir büyümeye çalışıyor çok ağır büyüyor sanki senin kine çok benziyor adını biliyor musun ?, yaprakları arkaya doğru kıvrık echeveria değil mi o? ben de tam çıkaramadım. Umarım çabuk toparlanır, sevgiler.


Bende ki bu sence aynı bitki midir?
Name:  DSCF6642.jpg
Views: 770
Size:  37.1 KB

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön