.
Bitkilerin EC ve PH istekleri:
Domates 2,0-2,5 ----- 6,0-6,5
marul 0,8-1,2 ----- 6,0-7,0
Biber 1,8 2,2 ----- 6,0-6,5
Patlıcan 2,5-3,5 ----- 6,0
Çilek 1,8-2,2 ----- 6,0
kavun 2,0-2,5 ----- 5,5-6,5
fasulye 2,0-4,0----- 6,0
Hıyar 1,7-2,5 ----- 5,5
brokoli 2,8-3,5 ----- 6,0-6,8
Ispanak 1,8-2,3 ----- 6,0-7,0
Kabak 2,5-3,0---- 6,5-7,0
Soğan 1,4-1,8 ---- 6,0-6,7
Havuç 1,6-2,0 ---- 6,3
Muz 1,8-2,2 ---- 5,5-6,5
Sarımsak 1,4-1,8 ---- 6,0
Nane 2,0-2,4 ---- 5,5-6,0
Portakal 2,0-2,5 ---- 5,0-6,0
Afrika menekşesi 1,2-1,5 ---- 6,0-7,0
Begonya 1,4-1,8 ---- 6,5
Kasımpatı 1,8-2,5 ---- 6,0-6,2
Fern 1,6-2,0 ---- 6,0
Gerbera 2,0-2,5---- 5,0-6,5
Anthrium 1,6-2,0 ---- 5,0-6,0
Fressia 1,0-2,0 ---- 6,5
Gül 1,5-2,5 ---- 5,5-6,0
derslere biraz ara
http://https://www.youtube.com/watch?v=yB0pL-5rKR0