View Single Post
Eski 28-05-2015, 21:05   #1485
Lonicera
Ağaç Dostu
 
Lonicera's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2008
Şehir: İZMİR-ANTALYA
Mesajlar: 3,571
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GothiCat Mesajı Göster
Önceki sayfada da şöyle bir sorum olmuştu ama cevap alamamıştım.Önceki sayfada ben anlattım diyenlere söylüyorum;hiç merak etmeyin ben de önceki sayfaları okudum,soruma yeterli yanıtı bulamadım sorumu sordum,yanıt alamadım yine sordum,yine yanıt yerine paylaşımlar devam ettiğinden o mesajı yazdım.Fazla bilgi göz çıkarmaz."Ben şu şekilde yetiştirdim" diye izah etmek de zor bir iş değildir,başkaları da yararlanır ileride.
Israrla aynı şeyi söylemeye devam ediyorsunuz. Fazla bilgi göz çıkarmaz elbet ama aynı bilgi ve deneyimleri temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp her soru sorana da ortaya sürmek de çok anlamlı olmayacaktır. Bahsettiğiniz bilgi veya deneyim yeni ise amenna.

Öncelikle şunu belirtmekte fayda görüyorum. Diğer forumları bilmem ama bu forumda gerek bilgiler gerekse deneyimler tamamıyla gönüllülük esasına göre paylaşılmaktadır. Hiç kimse herhangi bir bilgi vermeye, bir deneyimini paylaşmaya, sorulan soruları cevaplamaya mecbur değildir. Emin olun ki tohumdan deneyimi olan bir üyemiz sorunuzu görmüş olsa mutlaka yanıtlardı.

Hatta bu gönüllülük işi o derece ilerlemiştir ki ücretsiz tohum veya fide paylaşımlarını bu çapta başkaca forumlarda bulamazsınız. Siz veya herhangi bir üyemiz aklına takılan bir soruyu gereken ve doğru başlıkta sorar. Soru cevabını bilen kişi veya kişiler bu soruya cevap verip vermemekte serbesttirler. Aynı soruları farklı yerlerde veya defalarca aynı yerde soruyor olmak size ne bir öncelik tanır ne de diğer üyelere cevaplamak gibi bir zorunluluk getirir.

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön