Tarifinizi bugün denedim Özlem Hanım, fotoğraf eklerseniz mutlu olurum yazmışsınız, ben de sizin için fotoğrafladım
Kuru meyve olarak siyah çekirdeksiz kuru üzüm ve incir, kuru yemiş olarak ceviz ve fındık kullandım. Keçi boynuzu unumuz yoktu normal un kullandım. Tereyağını azıcık fazla kaçırmışım
Bizim köyde herle denen böyle un, pekmez, tereyağıyla yapılan basit bir helvaya benzettim tadını.
Kış günleri çok güzel gider.
Çocuklar kurabiyenin tadını beğendiler. Eve abur cubur sokmadığım için ara öğünlerde bu tarz şeyler hazırlayıp ellerine tutuşturuyorum çok iyi oluyor. Yalnız çeşit sıkıntısı çekiyorum bazen sıkılıp başka şey istiyorlar öyle kalıyorum laf da anlamıyorlar, başlıyorlar bağırmaya
Evlenmeden önce bir elmayla akşama kadar idare edebilecek kadar iştahsız olduğum için yemek öğrenme işlerine pek eğilmedim, okul vs. olunca annem de yeteri kadar ilgilenemedi benimle.
Hamileyken yedi ay boyunca her şeye aş eren bir balinaya dönüşünce mecburen internetin karşısına geçip tarifleri kurcalamaya başladım. Artık yabana atılmayacak kadar iyi yemek yapabilen bir anneyim diyebilirim.
Neyse... İşte fotoğraflar...
En son ve en güzel aşama. Bir türlü sabit durmadıkları için fotoğrafları bir tuhaf oldu