View Single Post
Eski 20-05-2015, 17:06   #1
ismqilctn
Ağaçsever

ismqilctn's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2015
ismqilctn / Balkon

Öncelikle herkese selamlar. O kadar güzel balkonlar bahçeler var ki paylaşılan, insana baktıkça huzur veriyor. Bende kendi balkonu mu değerlendireyim dedim ve daha önce hiç bir şey ekmemiş olan ben, acizane balkonu mu elden geçirdim. Umarım beğenirsiniz. Bazı şeyler daha önce hiç deneyimim olmadığı için acemiliğime denk geldi açıkçası ve çokta yordu beni. Ama değmedi desem yalan olur Balkondan çıkasım gelmiyor desem yeridir. Şimdi sizlere balkonumun fotoğraflarını paylaşacağım. Sonrasında da tek tek sebze ve çiçeklerimin fotoğraflarını yaptığım işlemleri açıklayarak paylaşmayı düşünüyorum. Böylelikle yanlış bildiklerimi öğrenirim ya da bildiğim doğruları paylaşmış olurum

Balkonumdan Kareler:

Biraz daha oturulabilir mekan haline getirmeye çalıştım Balkonum uzun ince bir yapıda olduğu içinde duvara montalı ve askılı sistemle alanımı verimli kullanmaya çalıştım. Yere yapay çim kapladım. Masayı gene yerden tasarruf etmek adına duvara montalı açılır kapanır yapıda kendim yaptım. Elimde palet vardı değerlendirdim diyelim

Mis kokulu petunya mı masanın hemen üzerine astım ki kokusu devamlı gelsin ve masada oturduğumuzda hoş bir görüntü sağlasın diye. Salona bile geliyor kokusu keratanın

ismqilctn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön