Konu: Prefabrik ev
View Single Post
Eski 28-04-2015, 04:18   #136
lanetpete
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 28-04-2015
Şehir: istanbul
Mesajlar: 3
Merhaba Tolga kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun böyle detaylı paylaşımın içinde sana ayrıca *** ederim.. Sana yüksek müsadenle bir kaç sorum var Diğer tecrübeli tüm arkadaşlarda bana konu ile ilgili bilgi verirse çok memnun olurum..
Bende böyle bir yapı fikri içersindeyim Fakat benim tek kat üzerine ortalama 130 150m2 civarı bir eve ihtiyacım olucak
İstiyorum ki çocuğumun ayakları toprağa bassın, Bu şekilde konteynır değilde çelik ev düşünüyorum ama kafamı karıştıran 100 lerce soru var diyebilirim ve beni en çok meşgul edenleri sizlerle paylaşıyım bana yardımcı olun lütfen..

1-İmarlı bir arsa almam gerekiyor onu biliyorum ama hangi türde imarlara yapılabiliyor bu çelikevler?
2-130 veya 150m2 çelik ev yapabilmek için alıcağım arsanın en az kaç m2 olması gerekiyor ? istiyorum ki çocuğum evin önünde çimlikte rahatça oyun oynayabilsin sıkışık olmasın ortalama 60 80m2 arası bir bahçesi kalsın istiyorum..
3-Çelik evin avantajlarını malum biliyoruz deprem ülkesinde yaşıyoruz biz tedbirimizi alalım takdiri allaha bırakalım istiyoruz,Peki ya bu çelik evlerin dezavantajları nedir ?
4-Çelik evlerde küflenme böceklenme oluyor mu ? Mesela eve misafir ağırladık evde yürürken sağından solunda kirişlerinden ses ve titreşim oluyor mu ?
5-130 veya 150m2 için gerekli subasmanı tek kat üzerine düşünülürse yüksekliği (en sağlıklı) ne kadar olmalı ?
6-130 veya 150m2 konut için arsanın TABAN OTURUMU kaç mt2 olmalı
Sorularıma vereceğiniz cevaplar bana ışık olucaktır düşmemi engelliyecektir şimdiden *** ederim..
Bilmeyenler için Piyasada ki en iyi firmanın özge yapı olduğunu duydum ne kadar doğrudur bilemem bana önerebiliceğiniz her türlü linki bekliyorum saygılar

lanetpete Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön