View Single Post
Eski 15-04-2015, 23:43   #43
aryemus
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 15-04-2015
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1
bobrek tasi ve nedenleri

Arkadaslar yaklasik 10 yildir duzenli araliklarla tas dusuruyorum. yillardir uroloji doktorlarinin kapisini caldim fakat hep bunye yapiyor yapacak bisey yok deyip agri kesici yazip gonderdiler.. benim yasadiklarimi sizde yasamayin diye bilgilendirmek istiyorum.
Su an yine 7 mm lik bir tas dusurme arifesindeyim. Yaklasik 1 aydir agri yasiyorum hemde ne agri... bu kez baska bir doktor denedim. Kurtkoyde fiyatlari cok ucuk olmayan cok buyuk bir ozel hastane kesfettim. her iki bobrekte oldukca fazla tasim oldugunu soyleyince oncelikle bunun nedenini arastirmamis lazim dedi. Tomografi kan ve idrar tahlilleri sonucunda tahmin ettigi gibi paratroid hormonumda sorun vardi ve buda vucuttaki kalsiyum duzeyini sasilacak kadar arttirmis dolayisiyla bobrekte tasa neden olmustu. Simdi bazi testler yapiliyor tedavi **** cerrahi operasyonla hormonlarim duzene sokulacak.
Ozellikle belirtmek istedigim nokta su: yillar once bir doktor bunun nedenini arastirmis olsaydi su anda ben coktan bunlardan kurtulmus olacaktim. Bobrek taslardan oldukca zarar goRdu.. lutfen oncelikle nedenini aratirmasi yonunde doktora baski yapin. Tasin ardinda cok ciddi rahatsizliklar olabilir. .
ve ****** bende yeni bir gilaburu kullanicisiyim. Aktarlarda kayseri pazarinin urunu 1 lt cam sisede satiliyor. Etrafimda gilaburu icerek 3 gunde 1 haftada 15 gunde tas dusurdugunu soyleyen birsuru insan var.. 10 gundur kullaniyorum. Yarin tomografim var bakalim ise yarayacakmi. Ha unutmadan kur olarak uygulamayi unutmayin. 2-3 sise icip birakmak cok etkili olmayacaktir.

aryemus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön