Sevgili münevver48 ben burayı yeni gördüm, afiyet bal şeker olsun ellerine sağlık. İki hafta önce pazarda bu otlardan gördüm, satan kişiye sordum bunlar nedir diye bana alay edercesine ot dedi
Adı ne bu otun diye tekrar sordum, kuşkonmaz dedi, bilmediğimi anlayınca ilgilenmeye başladı ve nasıl pişirileceğini bana tarif etti
Ben de meraktan bir bağ aldım eve geldim tarif ettiği gibi yaptım ama sözde kart yerlerini atmıştım
yemeğin içinde odun gibi olmaz mı... meğer adamın otları taze değilmiş... bekletilmiş olduğu için suyu çekilmiş, haliyle kazık gibi olunca yiyemedik attık
Geçen hafta pazara gittiğimde başka bir tezgahta yine gördüm onlar çok taze idi, çıt çıt kırılıyorlardı ama eşim yemez diye almaya korktum ... haftaya görürsem eğer senin tarifinden cesaret alarak alıp tekrar deneyeceğim. Ellerine sağlık, sevgiler.