View Single Post
Eski 31-07-2007, 15:24   #68
ibrahim aktas
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 26-07-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4
Sayın Yücel açıkça belirteyim ki biz geniş çaplı bir kampanya düşünüyoruz. Orman yangınlarında kaybettiğimiz ağaçların belki tümünü karşılayamayacağız ancak hiç değilse bir kısmını karşılayabiliriz.

Örnek veriyorum 1000 ağaç dikmek için gerekli olan izinler dahil nereye başvurmak gerekli, başvuruda neler yapmak gerekli, Nereden satın alınır? Kaça satın alınır? Yer tahsisi konusunda kiminle iletişim kurulur gibi bilgiler gerekmekte.

Hiç bir bilgim olmayan bir alanda proje geliştirmeye çalışıyorum. Bu da ayrı bir handikap oluşturuyor. Çünkü ; tamamen yabancısı olduğum bir resmiyet söz konusu ve ilgili yasalar çok karmaşık. O yüzden aslında yardım istiyordum . ilgili başlıkları bilgisayarıma kopyaladım inceleyeceğim. Bu arada Şirket olarak yalnızca bir köyün ağaçlandırılması çalışmasına katılmamız şu an itibariyle pek mümkün durmuyor. O belki ileriki bir aşama olacak, Ancak şu anda orman yangınlarıyla ilgiliyiz. Orman yangınlarının zarar verdiği bölgelerde ki koşullar ve sorunlarda öncelliğini korumaktadır.

İlginiz için çok teşekkür ederim

ibrahim aktas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön