Sayın TigerX, evet orijinal formülle yaptım. Doku dediğiniz gibi, elastik ve kesinlikle kuru değil. Keserken esneyen, ufalanmayan tipte.
Geçen sefer yaptığım hataları yapmadım. Mayanın 1.7 katına kabarma anında başladım. Fazladan katlama yapmama gerek kalmadı bu kez, baloncuklar sizin örnekteki kadar belirgin olmamakla birlikte çok daha fazlaydı.
Ama en önemlisi geçen sefer serin ortamda 7-8 saat mayalamak durumunda kalmıştım. Bu kez 2,5 saat mayaladım. Ve 24 cm lik tencerede pişirdim.
Tencereye aktarma işini beceremediğim için kağıtla pişiriyorum o da şeklini biraz deforme ediyor, kat yerine gelen yerlerde şekil ve ton bozukluğu oluyor.
Kesince ilk ekmekle arasında fark daha belirgin.
Size tekrar teşekkürler, sizin video sürekli açık olarak kendi hamurumla karşılaştırarak yaptım.
|