View Single Post
Eski 03-03-2015, 09:33   #14
TigerX
Ağaç Dostu
 
TigerX's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2006
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 188
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A Mesajı Göster
Fırından çıktı doku için soğumasını bekliyorum. Gözüme küçük göründü biraz. 26cm çaplı tencerede pişirdim.

Jiletlerken acemilik çektim ve uzun mayalandigi icin biraz söndürdüm hamuru zaman planlaması şart!
Su an telin üzerinde sogurken çıkan sesleri kaydedebilmek isterdim.
Yorumları sabirsizlikla bekliyorum.
Tencere büyüdükçe ekmek daha yayvan olacaktır. O nedenle ekmeğin görüntüsü gayet normal...

Ekmeğin yüzeyinde çok fazla un var. Zamanla daha az unla çalışmaya alışırsınız ve daha güzel sonuçlar alırsınız...

Kabuk fena değil ama sanki eşit kızarmamış. Yer yer fazla pişmiş noktalar var. Fırından kaynaklanıyor olabilir veya unlu yüzeyin etkisi olabilir...

Son noktayı doku söyleyecektir...

Eğer ekmeğin şarkısını duyuyorsanız zaten başarmışsınız. Diyecek söz yok...

TigerX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön